Stuffit Expander

Stuffit Expander voor Mac

Veelzijdige en prettige uitpakker voor de Mac

Stuffit Expander is een universele uitpakker voor ingepakte bestanden. Heb je net een RAR- of ZIP-bestandje binnengehaald en krijg je 't niet geopend? Geen nood, want deze gebruiksvriendelijke uitpakker doet 't werk voor je.Start Stuffit Expander...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Werkt met veel inpakformaten

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Stuffit Expander is een universele uitpakker voor ingepakte bestanden. Heb je net een RAR- of ZIP-bestandje binnengehaald en krijg je 't niet geopend? Geen nood, want deze gebruiksvriendelijke uitpakker doet 't werk voor je.

Start Stuffit Expander op, sleep de file in kwestie het programmavenster binnen en klaar is kees. De uitgepakte versie van je bestand tref je vervolgens aan op dezelfde locatie als het ingepakte origineel. Ben je tevreden over de prestaties van Stuffit Expander, dan stel je applicatie in als standaard-uitpakker voor inpakbestandsformaten naar keuze. Naast de standaardformaten ZIP en RAR, kan de software met heel wat andere jongens overweg.

Er zijn flink wat uitpakkertjes voor Mac op de markt en het loont zeker om eens goed rond te neuzen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Rik's recensie van Stuffit Expander's concurrent Zipeg. Deze applicatie laat je niet alleen bestanden uitpakken, maar biedt voorafgaand aan die actie al een 'preview' van de file.

Meeste downloads Bestanden in- & uitpakken voor mac

Stuffit Expander

Download

Stuffit Expander 2011 15.0.2

Beoordelingen about Stuffit Expander

×